لوگو-نورا-۱لوگو-نورا-۱لوگو-نورا-۱لوگو-نورا-۱
  • صفحه نخست
  • درباره ما
  • محصولات
    • دستگاه ها
      • NOURA M300
      • NOURA M120
      • DMD Powder Feeder
      • DMD Cladding Head
    • لوازم جانبی و مواد مصرفی
      • پودر
      • واحد آماده سازی محفظه پودر
      • محفظه ساخت حجم کوچک
    • نرم افزار
    • خدمات تخصصی
      • کارگاه آموزشی
      • مشاوره طراحی
      • خدمات پس از فروش
  • خدمات
    • خدمات پرینت سه بعدی فلزی
    • خدمات پس از فروش
  • صنایع
    • هوافضا
    • پزشکی
    • انرژی
    • قطعه سازی
  • فناوری
    • معرفی فناوری پرینت سه بعدی فلزی
    • فعالیت های پژوهشی
    • اخبار فناوری
  • گالری
    • قطعات / فرایند پرینت سه بعدی فلزی
    • رویداد
  • اتاق خبرنورا
  • تماس با ما
  • رویدادها
0

تومان0.00

فارسی
ثبت سفارش قطعه
✕
  • صفحه اصلی
  • اتاق خبر
  • اخبارفناوری
  • ساخت ایمپلرها با ساخت افزایشی درشل

ساخت ایمپلرها با ساخت افزایشی درشل

2 تیر 1401

شرکت جهانی انرژی و پتروشیمی شل اعلام کرده است که اخیراً از ساخت افزایشی برای تولید قطعات یدکی حیاتی یک پمپ در پارک انرژی و مواد شیمیایی شل روتردام هلند را به کار گرفته است. با همکاری شرکت فناوری انرژی Baker Hughes، هدف این بود که نشان دهند پروانه های ساخته شده به صورت افزودنی می‌توانند به طور ایمن و قابل اعتماد نیازهای پمپ های حیاتی را برآورده کنند، و نیاز به ذخیره سازی آن ‌ها به عنوان قطعات یدکی گران قیمت را از بین ببرند.
تولید افزودنی در دهه گذشته در شل مورد استفاده قرار گرفته است، اما همچنان خواستارمعیارها و آزمایشات برای اطمینان از یکپارچگی فنی قطعات ساخته شده با مواد افزودنی است. در سال ۲۰۱۹، شل شروع به همکاری با تامین کنندگان جهانی کرد تا مجموعه قطعات یدکی تولید شده با مواد افزودنی را که می توان به شرکت عرضه کرد، افزایش داد. این روابط مشارکتی به شل این امکان را می‌دهد تا با تامین‌کنندگان برای تعریف مستندات دیجیتالی قطعات همکاری کند و به اطلاعاتی در مورد قطعات برسند تا در صورت نیاز بجای انبار کردن قطعات، آن ها را خریداری کنند.
این شرکت با شرکت بیکرهیوز برای تولید پروانه‌های یک پمپ گریز از مرکز هفت مرحله‌ای برای شرایط بحرانی متوسط کار کرده است. این پروژه نشان داد که تولید افزودنی می‌تواند به کیفیت لازم برای عملیات مورد نظر شل دست یابد و به تیم دارایی اطمینان دهد که نیازی به نگهداری این اقلام در انبار ندارند، در نتیجه برای هر پمپ در حال کار صد هزار دلار صرفه‌جویی می‌شود. انتظار می رود که این مورد درهای صرفه جویی قابل توجه و مقیاس پذیر برای شرکت باز کند.
یکی از اهداف کلیدی این همکاری با بیکر هیوز، طراحی یک فرآیند قابل قبول تکرارپذیر برای فروشندگان قطعات ساخته شده با مواد افزودنی بود که به عنوان گامی حیاتی برای افزایش استفاده از تولید افزودنی در بخش انرژی ذکر شد. شل به تأسیسات بیکر هیوز در تالامونا، ایتالیا، شرایطی داده است تا دارایی‌های خود را با قطعات یدکی تولید شده به صورت افزودنی تأمین کند. این دو شرکت در حال کار با یکدیگر برای ایجاد یک پرتفولیویی از ایمپلر ( پروانه‌) هستند که می‌توانند به صورت افزودنی برای شل تولید شوند.
لئو ون دریل، مهندس ارشد تجهیزات دوار، شرکت Shell Energy and Chemicals Park روتردام اظهار داشت: “این یک پیشرفت هیجان انگیز است.” کارشناسان چاپ سه بعدی شل و بیکر هیوز تحقیقات گسترده و مراحل تأیید کیفیت را توسعه دادند. این به ما کمک کرد تا متقاعد شویم که ساخت افزودنی یک تکنیک تولید ایمن و قابل اعتماد برای پروانه های پمپ است. من احساس می کنم که این ممکن است یک نقطه عطف در مدیریت قطعات یدکی باشد.”
پمپ گریز از مرکز با موفقیت توسط قطعات تولید شده بوسیله مواد افزودنی در ماه مه ۲۰۲۲ راه اندازی شد. پمپ، پیش از نصب تحت آزمایشات فشرده قرار گرفت تا برای عملیات پذیرفته شود و زمان نشان می دهد که همانطور که شرکت پیش بینی می کند، قطعات جدید عملکردی برابر خواهند داشت. به عبارت دیگر اگر بهتر نباشه، بدتر نیست.
انریکو مانگیالاردو، مدیر کل بخش پمپ بیکر هیوز گفت: “سفر ما با تولید مواد افزودنی بیش از ده سال پیش در آزمایشگاه‌های ما آغاز شد و امروز ما از این فناوری در سایت‌های تولید خود استفاده می‌کنیم.” ما با همکاری شل، راه‌حل‌های نوآورانه ساخت افزایشی را برای کاهش زمان تحویل و کاهش موجودی‌های فیزیکی، و در عین حال به حداقل رساندن ردپای کربن در عملیات، اتخاذ می‌کنیم. ما معتقدیم که می تواند به طور قابل توجهی نحوه عملکرد زنجیره های تأمین، از جمله پمپ های گریز از مرکز را بهبود بخشد.
استقبال از تولید افزودنی نه تنها به تخصص فنی و ایجاد اعتماد در فناوری نیاز دارد، بلکه به این معنی است که شرکت‌ها باید در فرآیندهای داخلی تجدید نظر کنند و مدل‌های تجاری جدید را تعریف کنند. گفته می‌شود که این پروژه ثابت کرده است که اینها گام‌های ضروری برای پذیرش استراتژی موجودی دیجیتال و تضمین تبادل قوی، ایمن و سازگار داده‌ها برای هر دو طرف هستند.

منبع: shell

اشتراک گذاری

نوشته‌های مرتبط

8 شهریور 1402

جت های جنگنده چینی از مزایای ساخت افزودنی بهره می برند


بیشتر بدانید
3 مرداد 1402

دانشجویان دانشگاه شفیلد موتور موشک مایع را به صورت افزودنی تولید می کنند.


بیشتر بدانید
17 تیر 1402

اولین بیمارستان ایمپلنت های پرینت سه بعدی افتتاح می شود


بیشتر بدانید
16 فروردین 1402

چرا آینده الکتریکی جنرال موتورز یک آینده افزودنی است


بیشتر بدانید

اطلاعات تماس

آدرس :شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان،ساختمان کریستال،واحد6
تلفن : ۴-۳۳۹۳۱۳۶۳-۰۳۱
ایمیل : info[@]noura3dp.com

فهرست مطالب

فناوری
محصولات
خدمات
صنایع
اتاق خبرنـــورا
گالری
درباره ما
تماس باما
تمام حقوق اين سايت متعلق به شرکت صنایع نـــورا لایه نگار می باشد.(All Right Reserved By Noura)

طراحی سايت در اصفهان توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ بهیدو

ثبت سفارش قطعه
0

تومان0.00

فارسی
  • هیچ ترجمەای برای این صفحه در دسترس نیست
✕

ورود

گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟