غول هوافضای ایالات متحده بوئینگ به تازگی سفارش قطعات آلومینیومی پرینت سه بعدی را از سازنده مواد افزودنی مستقر در بریتانیا AML3D داده است تا به عنوان قطعات آزمایشی و اجزای ساختاری عمل کنند. در یک برنامه پروازی دیگر، سازنده هلیکوپتر لئوناردو به تازگی قراردادی برای قطعات پروازی آلومینیومی با Aidro، شرکتی که سیستمهای قدرت هیدرولیک و سیال را از طریق تولید افزودنیهای فلزی میسازد، منعقد کرده است.
هر دو بوئینگ و لئوناردو به دنبال آلومینیوم پرینت سه بعدی برای وزن سبک و توانایی آن برای تولید قطعات فشرده تر و پیچیده تر برای پرواز هستند. آنها نشان دهنده روندی در صنعت هوافضا بدنبال جایگزین کردن پودرهای با قیمت پایین تر به نسبت تیتانیوم هستند که آلومینیوم نسبت به تیتانیوم ارزان قیمت تر است. بوئینگ و لئوناردو تنها دو شرکتی هستند که به دنبال این نوید هستند که چگونه فناوری چاپ سه بعدی – همراه با آلیاژهای آلومینیومی جدید و طراحی خلاقانه – نه تنها صنعت هوافضا بلکه به طور بالقوه تمام تولیدات آلومینیوم را متحول خواهد کرد. بیایید ببینیم چگونه و چرا؟
آلیاژهای آلومینیوم دارای مقاومت شیمیایی خوبی هستند، بسیار سبک وزن هستند و یکی از بهترین نسبت های مقاومت به وزن را در بین هر فلزی دارند. ترکیب با سیلیکون و منیزیم، انتخاب بسیاری در صنعت هوافضا و خودرو به دلیل توانایی آن در تحمل شرایط سخت است.
یکی از بزرگترین مزیت های پرینت سه بعدی در آلومینیوم یا هر فلز دیگری این است که می توانید قطعاتی با کانال ها و ویژگی های داخلی ایجاد کنید که ساخت آنها به روش دیگری امکان پذیر نیست. شما می توانید یک مجموعه چند قسمتی را به صورت یک واحد پرینت کنید و زمان ساخت و مونتاژ را به شدت کاهش دهید و به طور کلی یک قطعه کارآمدتر ایجاد کنید.
پرینت سه بعدی نیز ضایعات زیادی ایجاد نمی کند در مقایسه با ماشینکاری CNC. وقتی با مواد خام گران قیمت کار می کنید، هر کاری که بتوانید برای به حداقل رساندن ضایعات انجام دهید یک مزیت بزرگ است. این امر به ویژه برای صنعت هوافضا جالب است، که دائماً در تلاش است تا نسبت خرید به پرواز خود را بهبود بخشد، یعنی وزن مواد خام خریداری شده در مقایسه با وزن قطعه نهایی ساخته شد.